06 – 42 13 14 20 sumintra_bollywood@hotmail.com

Dansgroep Payal Eindhoven

Wij zijn Bollywood Dansgroep Payal uit Eindhoven. Dansgroep Payal is opgericht in 2004. In 2009 hebben wij een korte pauze genomen, maar we zijn nu weer helemaaaaal terug. Sinds 2013 is Dansgroep Payal weer actief en treden we op door heel Nederland. Wij staan open voor alle soorten dansen, en hebben daarom dus op vele soorten muziek opgetreden. Denk aan salsa, streetdance, hip-hop, Bollywood, Bharath Natyam en nog veel meer. Dansgroep Payal treedt ook op tijdens alle gelegenheden. Van bruiloften tot nikah, van moeran tot dansavonden en festivals.

Afgelopen jaren heeft Dansgroep Payal zichzelf bewezen in Nederland. Zo hebben we opgetreden op Milan, op ontelbaar veel dansavonden en feesten en op festivals. Het hoogtepunt tot nu toe is toch wel HOLI FUSION 2014. Tijdens dit festival heeft Dansgroep Payal haar danskunsten en talent kunnen laten zien aan ongeveer 5000 man. Ervaring genoeg dus!

Houd jij ook van dansen en heb je ook interesse in meer dan alleen Bollywood? Neem dan contact op met Dansgroep Payal en vraag naar alle mogelijkheden. Mocht je iets willen vieren en ben je opzoek naar een leuke en kwalitatieve dansgroep? Zoek dan niet verder en neem contact op met Bollywood Dansgroep Payal uit Eindhoven.